• Kreamat
  • Kreamat
Artemis
cozy
and
comfort
designed by studio segers by kreamat

Een artemis bed heeft een uniek hoofdbord dat het bed een stijlvolle uitstraling geeft en extra comfort bieden tijdens het zitten. Een knus naar achter gebogen hoofdbord kan bijvoorbeeld zorgen voor extra steun in je rug als je zit. Daarnaast is het belangrijk om te letten op het design van het hoofdbord. Slanke lijnen passen goed bij een modern interieur en kunnen het bed een strakke uitstraling geven.

 

De armetis boxspring en matras bieden niet alleen comfort tijdens het slapen, maar ook tijdens het zitten. Dankzij het knusse gebogen hoofdbord kun je bijvoorbeeld lekker in bed een boek lezen of tv kijken. Dit maakt de boxspring een veelzijdig bed waar je de hele dag plezier van kunt hebben.

 

Kortom, bij het kiezen van een boxspring is het belangrijk om aandacht te besteden aan het matras en het hoofdbord. Een goed matras zorgt voor een goede nachtrust en het hoofdbord biedt extra comfort tijdens het zitten. Kies voor een design dat past bij jouw interieur, zoals slanke lijnen en een knus naar achter gebogen hoofdbord, voor een stijlvol en comfortabel bed.

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.