Wake
up
with
Sparta
designed by studio segers by kreamat

Slaapcomfort
in een
ruimer kader

Kreamat zet met de collectie Sparta het slaapcomfort in een ruimer kader. Van het bed naar het leven in de 24-uurs slaapkamer. Dit interieurconcept, ontworpen door Studio Segers, vertrekt van de elementaire randvoorwaarden. Geen overdaad aan luxe, wel praktische en esthetische elementen voor een gerieflijk ingericht interieur.

Zacht gestoffeerde hoofdeinden in twee hoogtes en verschillende breedtes kunnen tegen de wand of vrijstaand gemonteerd worden. Achter de hoofd- einden worden functionele open kasten of hangkasten aangebracht in diverse kleuren houtfineer.

Ontdek
de volledige
Sparta
Collectie

  • matras
  • boxspring
  • hoofdborden
  • accessoires
  • hoofdkussens

bekijk collectie

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.