Sleep
heavenly
with
Divine
designed by studio segers by kreamat

Een divine bed en matras zijn de ultieme combinatie van comfort en luxe. Ze zijn ontworpen om u een optimale ondersteuning te bieden tijdens het slapen, waardoor uw lichaam volledig kan ontspannen en tot rust kan komen. Het bed en matras zijn gemaakt van de beste materialen en zorgen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Het hemelse gevoel van een divine boxspring en matras is niet alleen te danken aan de kwaliteit van het product, maar ook aan het ontwerp. Het bed heeft een elegant en stijlvol ontwerp dat een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt. Het matras is zorgvuldig ontworpen om u de beste slaapervaring te bieden, met verschillende zones voor ondersteuning en comfort.

Of u nu slaapt op uw rug of zij een divine boxspring en matras bieden de juiste ondersteuning voor uw lichaam. Door de juiste ondersteuning wordt de druk op uw gewrichten verminderd en kunt u gemakkelijk en comfortabel in slaap vallen. Het matras past zich aan uw lichaam aan en zorgt ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen en uw geest tot rust kunt laten komen.

 

In het kort, als u op zoek bent naar een manier om uw slaapervaring te verbeteren, dan is een divine bed en matras de ideale keuze. Het biedt u de perfecte combinatie van comfort, ondersteuning en luxe, zodat u elke nacht slaapt als een engel. Wacht niet langer en ervaar het hemelse gevoel van een divine bed en matras vandaag nog!

Ontdek 

de volledige

Divine 

Collectie

  • hoofdbord 
  • boxspring
  • matras
  • accessoires
  • hoofdkussens
bekijk collectie

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.