Slapen à la carte designed by studio segers by kreamat

Meer dan 50
individuele 
slaapcombinaties!

De ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring met meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties ter ondersteuning van schouder, lende en heup is een uniek concept in zijn sector.

Iedereen kan nu slapen à la carte, volgens zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, leeftijd,... Juist zoals iedereen zich al jaren kleedt in zijn eigen maat en lengte. Slapen doen we echter allemaal in hetzelfde bed, ongeacht onze lichaamsbouw.

Alleen in de ‘Slapen à la Carte by Kreamat’ boxspring zijn de veringsmodules aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw.

Iedereen
heeft een
persoonlijke
slaap-
ondersteuning
nodig!

Iedereen is uniek. Om een juiste slaapondersteuning te bepalen voor de schouders, lende en heup mogen we niet alleen rekening houden met lengte en gewicht. Maar vooral met de lichaamsbouw. Waar het gewicht zich voornamelijk situeert en welke natuurlijke welvingen iemand heeft, zijn van groot belang voor een natuurlijke slaaphouding.

bekijk collectie

Dè unieke Kreamat Schouder techniek

Lig je op je Kreamat-bed, dan zie je het niet, maar voel je het wel: je schouder, het breedste deel van je lichaam, zakt er dieper in weg. Je ruggenwervel wordt optimaal ondersteund en behoudt zijn natuurlijke vorm.

Met deze letterlijk uitgebalanceerde slaaphouding geniet je van een meer ontspannen en gezonde nachtrust. Dat comfort dank je aan de gepatenteerde Kreamatschouderzone in de Sparta-boxspring. De losse schoudermodule is een unieke en gepersonaliseerde optimalisatie in de wereld van de boxsprings.